Us adrecem aquest escrit per demanar-vos que doneu suport i que feu difusió de la campanya de suport a la participació del Montsoriu, considerat el gran castell gòtic de Catalunya, en el programa “Batalla Monumental” de TV3. El castell de Montsoriu (Arbúcies-Sant Feliu de Buixalleu) és un dels 10 monuments emblemàtics del nostre país que competirà per convertir-se en el monument favorit dels catalans! Voteu en aquest enllaç per Montsoriu!

L’emissió del programa la “Batalla de Fortaleses” entre el castell de Montsoriu i el castell de Mur, dijous 13 de gener a tres quarts d’onze de la nit, ha servit d’inici a una setmana de votacions a les xarxes socials del programa, perquè Montsoriu assoleixi el màxim nombre de vots i passi a la gran final. Per això, des del Patronat del Castell i el Consell Comarcal de la Selva s’ha engegat una campanya de suport per aconseguir el màxim nombre de vots per a Montsoriu.

En aquesta competició monumental, Montsoriu compta amb el suport d’entitats i associacions, els ajuntaments de la comarca, el consells comarcals de les comarques gironines, la Diputació de Girona i, el Patronat de Turisme Girona Costa Brava, entre molts altres.

La participació de Montsoriu al programa “Batalla Monumental” és un reconeixement a la tasca que des de fa molts anys s’està fent tant des del Patronat del Castell de Montsoriu com des del Consell Comarcal de la Selva. Tot i que el reconeixement més important és ser un dels 10 monuments escollits, volem que Montsoriu pugui arribar a la final amb el màxim suport possible de la gent!

Us recordem que aquest gran monument del nostre país és un actiu important en el projecte de dinamització turístico patrimonial que és la Ruta dels Cabrera, impulsat pel mateix Consell Comarcal amb el suport de 13 municipis de la comarca, un referent en la recerca arqueològica i un dels grans projectes de recuperació patrimonial del nostre país.

Us animem a donar-hi suport, descobrir i visitar Montsoriu (www.montsoriu.cat), el gran castell dels Cabrera, considerat per Bernat Desclot a finals del segle XIII “un dels bells e nobles del món”!

 

Pere Garriga i Solà                                                         Salvador Balliu Torroella

President del Patronat del Castell de Montsoriu          President del Consell Comarcal de la Selva

Leave a Comment