Coneix-nos

Patronat del castell

El Consell Comarcal de la Selva, els ajuntaments d’Arbúcies, Breda, Riells i Viabrea i Sant Feliu de Buixalleu així com altres institucions públiques i privades integren el Patronat per a la Gestió i Conservació del Castell de Montsoriu.

Al Montseny

Montsoriu està ubicat al capdamunt del turó del mateix nom en un dels contraforts del massís del Montseny, parc natural i reserva de la biosfera.

Consell Comarcal de la Selva

El Consell Comarcal de la Selva és l’actual propietari del monument. El 1998 la família Ribot va formalitzar la cessió del castell a la institució comarcal per garantir la preservació i restauració del castell de Montsoriu.

La Selva, comarca de l’aigua

Deixa’t captivar per la gran quantitat de fonts d’aigua mineral, rius, brolladors termals i l’espectacular presència de la Costa Brava! Un element clau per a la interpretació del paisatge i la història de la Selva.

Missió, visió i valors

El Castell de Montsoriu vol esdevenir un referent nacional i internacional entre els castells medievals tant per oferir una experiència atractiva al visitant com per explicar un moment cabdal de la història de Catalunya.

Imatge corporativa

Aquí podreu trobar els logotips i elements corporatius d’identificació del castell de Montsoriu, del Patronat i del Consell Comarcal de la Selva.