Normativa

Normativa bàsica

Els visitants són responsables dels seus actes i de qualsevol accident que, per incompliment de la senyalització o les indicacions dels guies, puguin patir o produir a terceres persones.

Els infants menors de 14 anys cal que vagin acompanyats d’un adult que en sigui responsable i que haurà de vetllar pel compliment estricte de les normes de seguretat.

Pel que fa a les visites guiades, els visitants hauran de seguir en tot moment les indicacions que faci el guia i, com en les visites lliures, les senyalitzacions respecte a seguretat i als llocs d’accés no permès.

En cas de climatologia adversa o altres factors, la direcció es reserva el dret de suspendre les visites en curs i tancar el castell. Les entrades adquirides es podran fer servir per a un altre dia.

El personal de recepció pot demanar la corresponent acreditació per comprovar que es compleixen les condicions de reducció d’entrada o gratuïtat.
Una vegada efectuada la compra en línia no s’admetrà la devolució de l’import, però si el canvi de data.

L’incompliment d’alguna de les condicions o instruccions d’accés pot comportar la pèrdua del dret que atorga l’entrada i l’expulsió de l’infractor.

No s’accepten animals de companyia (excepte pigalls)

No fumeu

Vigileu quan pugeu i baixeu escales

Hi ha càmeres de seguretat

Respecteu els senyals

Vigileu els infants

No feu picnic

Veure més

montsoriuDSC_4710

#selfiemontsoriu

Montsoriu és present a les xarxes socials. Pengeu les vostres fotos, comentaris, impressions amb el hashtag #selfiemontsoriu a Facebook, Twitter i Instagram.

serveis2

Serveis

El castell ofereix en diverses sales exposicions fixes i itinerants sobre la història de Montsoriu. A la recepció trobareu el servei d’atenció al visitant, venta d’entrades, botiga amb marxandatge i productes propis, màquines de cafè, refrescs i snacks i serveis sanitaris.

SONY DSC

Itinerari

Podeu recórrer el castell de Montsoriu amb el suport de guies impreses en diferents idiomes.
El recorregut segueix 20 punts senyalitzats al llarg de tot l’itinerari.

memga_interior.0

Museu La Gabella

Amb l’entrada al castell de Montsoriu, els visitants tenen dret a visitar de manera gratuïta el Museu Etnològic del Montseny-La Gabella d’Arbúcies. El museu inclou una sala específica dedicada al castell amb mostres de les troballes arqueològiques i la vaixella de Montsoriu.

Recomanacions

Recomanacions

Tant per l’accés com per la visita al castell cal que aneu amb calçat i la roba adequada a l’època de l’any. Durant bona part de la visita el recorregut és a l’aire lliure.

Compra600x400

Reserva

Per garantir que disposareu de plaça per fer la visita guiada us recomanem que feu la reserva amb antelació. Aquí trobareu els dies i hores de visita disponibles.