La nostra imatge

Identitat visual corporativa

Trobareu a continuació diversos formats de la identitat visual corporativa del Castell de Montsoriu, del Patronat del Castell de Montsoriu i del Consell Comarcal de la Selva.
Si heu d’utilitzar la nostra imatge, si us plau, descarregueu sempre aquests arxius, i eviteu els que puguin córrer per Internet.

Programa d'identitat visual

Si voleu consultar l’ús de la nostra identitat visual, us recomanem llegir el document següent:

piv

Veure'n més

Nosaltres

Patronat del castell

El Consell Comarcal de la Selva, propietari del castell, els ajuntaments d’Arbúcies, Breda, Riells i Viabrea i Sant Feliu de Buixalleu així com altres institucions públiques i privades integren el Patronat per a la Gestió i Conservació del Castell de Montsoriu.

anivmontso125

Consell Comarcal de la Selva

El Consell Comarcal de la Selva és l’actual propietari del monument. El 1998 la família Ribot va formalitzar la cessió del castell a la institució comarcal per garantir la preservació i restauració del castell de Montsoriu.

SONY DSC

Missió, visió i valors

El castell de Montsoriu vol esdevenir un referent nacional i internacional entre els castells medievals tant per oferir una experiència atractiva al visitant com per explicar un moment cabdal de la història de Catalunya.