A partir de la propera Setmana Santa el castell de Montsoriu amplia els dies i horaris d’obertura al públic  per continuar en el seu procés de creixement que ha estat constant en els cinc anys que han passat des que va obrir les sevs portes als visitants.

Oferta per Setmana Santa

Una de les novetats que exemplifiquen l’ampliació d’oferta al públic serà que el castell obrirà cada dia de les vacances escolars, des del 18 fins al 28 de març, des de les 10 del matí a les 5 de la tarda. A més, de dilluns a dijous sant es farà l’oferta de 2×1 als que  facin un “m’agrada” a través de les xarxes socials.

A partir del mes d’abril els dies que el castell s’obrirà al públic també s’amplia un dia  i per tant cada setmana el castell romandrà obert al públic de dijous a diumenge. El preu de l’entrada d’enguany general serà de 5€ (1€ més amb guia) i els dijous dels mesos d’abril i maig, “dia del visitant”, es farà un descompte del 20% en totes les modalitats. El preu de l‘entrada als jubilats i estudiants és de 3€,  i hi ha entrada gratuïta  per als menors de 13 anys. Igualment el castell de Montsoriu ofereix avantatges als posseïdors del carnet del club súper3 (entrada de franc) i als del club El Punt Avui i Club Vanguardia que tenen dues entrades al preu d’una.

Leave a Comment