Montsoriu, el castell gòtic de Catalunya

Definit en el segle XIII per Bernat Desclot, com "un dels bells e nobles del mon", actualment la visita a Montsoriu ens permet evocar com era la vida en un dels grans castells de l'edat mitjana. Considerat com una de les grans fortaleses de la Mediterrània, Montsoriu ens mostra l'estructura de la que fou gran residència palau dels vescomtes de Cabrera.

Descobreix cada racó de Montsoriu

La visita al castell inclou el recorregut pels tres grans recintes del Montsoriu medieval: el recinte jussà, el recinte sobirà i el pati d'armes.

Més de mil anys d'història

Tot i que Montsoriu presenta restes d'una ocupació ibera (segles III-IV aC), el primer testimoni escrit que certifica l'existència del castell és de l'any 1002. El castell que es visita actualment correspon en bona part a la gran reforma efectuada per Bernat II de Cabrera a mitjan segle XIV.

Valoracions

 • Bona visita i ben sorprenent. Agradable passeig per caminet i corriol fins al castell. No agafem pista, més atractiu el caminet. Bon lloc per visitar, 6 € l'entrada, amb bones vistes al Montseny

  Paco Ulloa
 • Un treball majúscul de restauració d'un espectacular castell, val la pena de fer 2,8 kms desde el aparcament i pujar un munt d'escales per veure'l, si no es vol o no es pot fer la caminada cal demanar permís a l'ajuntament 48 hores abans. Un castell sí, per defensa però també una caserna i una presó per reprimir els súbdits del senyor feudal de torn.

  Enric Abril
 • Excelente excursión apta para toda la familia con una visita guiada muy interesante y completa. Lo mejor las vistas desde lo alto del castillo. Son insuperables

  siNesteSia
 • Castell en bona fase de restauració. Vistes panoràmiques increïbles. Visita guiada excel-lent.

  Roser Manel
 • Magnífico lugar con unas vistas espectaculares! La única pega las vallas amarillas, por lo demás es un lugar que se debe visitar sin duda.

  Nordica Mesas Fernandez
 • Magnífica experiència excel·lent visita guiada molt recomanable El lloc és un bosc preciós amb bells paisatges tardorencs. És un bosc que dóna una imatge misteriosa ens ha agradat es deixa el cotxe al pàrquing i s'enfila al castell majestuós a través d'una bonica excursió d'una hora i mitja aproximadament. Bonic lloc per somiar

  Agnes Lari Oro
 • Molt interessant. Hem gaudit d'un trosset més del nostre gran País.

  Remei Bassó
 • Castell restaurat amb criteris històrics. Imprescindible la visita guiada. Accés a peu de 45 minuts.

  Josep Mitjans
 • Bell Castell dalt d'una muntanya perfecte per a una sortida on preval la natura!! Del pàrquing fins al castell es pot durar uns 45 minuts caminant. 100%Recomanat

  Ka Chavarría

Fes la reserva de la visita guiada

Per garantir plaça a les visites guiades recomanem fer la reserva. Per a l'entrada al recinte sense guia, no cal fer reserva.

EL CASTELL EN XIFRES

0
ANYS D'HISTÒRIA
0
VISITES
0
EXCAVACIONS ARQUEOLÒGIQUES
0
MINUTS DE VISITA GUIADA