Prepareu la vostra visita

Obertura

D’octubre a abril: de dijous a diumenge de 10 a 18 h*

De maig a octubre: de dijous a diumenge de 10 a 19 h*

*Dins d’aquests intervals, puntualment s’obren més dies, per exemple per Setmana Santa. Es recomanda consultar la web i/o xarxes socials, en èpoques de ponts o d’altres festius a part dels diumenges.

Atenció: L’accés al recinte es tancarà una hora abans de la finalització de les visites.

Des de l’aparcament públic fins a l’entrada al castell hi ha un itinerari de 2,8 km que s’ha de fer a peu (entre 30 i 40′). Tingueu-ho present a l’hora de fer la reserva.

Accés

El castell de Montsoriu està situat entre els termes d’Arbúcies i Sant Feliu de Buixalleu. Per arribar-hi en vehicle particular es recomana la sortida d’Arbúcies de la C-25 (Eix Transversal) o la sortida d’Hostalric de l’AP7.

Preus visita 2018

Entrada *Preu amb guia Preu sense guia
Adult 7,50 € 6 €
Adult de família nombrosa o monaparental
6,50 € 5 €
Adult del club  PuntAvui  o  Vang
2×1 2×1
Docent, aturat o discapacitat (amb document acreditatiu) 6 €
5 €
Estudiant 5,50 € 4 €
Infant menor de 13 anys (acompanyat d’adult) Gratuït Gratuït
Jove de 14 a 25 anys (acompanyat d’adult) 5,50 € 4€
Major de 65 anys 5,50 € 4€

  • Descomptes especials per a grups de més de 20 adults. Envieu correu a info@montsoriu.cat

*Les visites guiades es fan en català, si desitgeu fer-la en algun altre idioma envieu un correu a info@montsoriu.cat i us informarem de les possibilitats

SONY DSC

Itinerari

Podeu recórrer el castell de Montsoriu amb el suport de guies impreses en diferents idiomes. El recorregut segueix 20 punts senyalitzats al llarg de tot l’itinerari.

SONY DSC

Normativa

Consulteu la normativa general de la visita al castell, i bases i preus públics per al lloguer de sales del recinte.

montsoriuDSC_4710

#SelfieMontsoriu

Montsoriu és present a les xarxes socials. Pengeu les vostres fotos, comentaris, impressions amb l’etiqueta #selfiemontsoriu a Facebook, Twitter i Instagram.

serveis2

Serveis

El castell ofereix en diverses sales exposicions fixes i itinerants sobre la història de Montsoriu. A la recepció trobareu el servei d’atenció al visitant, venda d’entrades, botiga amb marxandatge i productes propis, màquines de cafè, refrescs i snacks, i serveis sanitaris.

Recomanacions

Recomanacions

Tant per a l’accés com per a la visita al castell cal que aneu amb el calçat i la roba adequada a l’època de l’any. Bona part del recorregut és a l’aire lliure.

Des de l’aparcament públic fins a l’entrada al castell hi ha un itinerari de 2,8 km que s’ha de fer a peu (entre 30 i 40′). Tingueu-ho present a l’hora de fer la reserva.

memga_interior.0

Museu La Gabella

Amb l’entrada al castell de Montsoriu, els visitants tenen dret a visitar de manera gratuïta el Museu Etnològic del Montseny-La Gabella d’Arbúcies. El museu inclou una sala específica dedicada al castell amb mostres de les troballes arqueològiques i la vaixella de Montsoriu.